A Párkapcsolatok dinamikája – 10 alkalmas Női jóga tanfolyam

A párkapcsolatok dinamikája – Női jóga tanfolyam

 

A tanfolyam témája a PÁRKAPCSOLATOK DINAMIKÁJA. A 10 alkalmas tanfolyam alatt lépésről lépesre végigjárjuk a párkapcsolat alakulásának fázisait az ismerkedéstől a kapcsolat teljes elmélyüléséig. Megkeressük a lehetséges „buktatókat”, azokat a szakaszokat, melyek általában próbára teszik a kapcsolat szereplőit.
Mi történik amikor eloszlik a „rózsaszín köd”? Mi van a szerelem után? Szükség van-e az önállóságra, vagy mostmár mindent csak együtt csinálhatunk? Rendben van-e, ha néha úgy érezzük, jó lenne kicsit a másik nélkül? Mikor jelenhet meg egy kapcsolatban az a bizonyos harmadik? És mit tehetünk ilyenkor? Hogyan tudjuk támogatni társunkat, és hogyan tud támogatni minket Ő? Ilyen, és ehhez hasonló kérdések sokasága merül fel bennünk egy kapcsolat során – ezekre keressük majd a válaszokat ezen a női jóga tanfolyamon.

A 10 alkalom egy egységet képez, de egy-egy óra is kerek egész. Természetesen érdemes az egész tanfolyamot végigjárni, hiszen így kaphatsz teljes képet a kapcsolatok alakulásáról. A testgyakorlás felépítése is folyamatos fejlődési lehetőséget rejt magában a tanfolyam során.
Ha nincs lehetőséged arra, hogy minden foglalkozáson részt vegyél, akkor akár egy-egy órára is eljöhetsz.

A foglalkozások felépítése:

  • óra eleji beszélgetés – párkapcsolat szakaszairól;
  • rövid elcsendesedés, ráhangolódás;
  • bemelegítés;
  • gátizmok bemelegítése, erősítése;
  • ászana gyakorlás – az óra elején átbeszélt témakörrel összehangoltan;
  • légzőgyakorlat;
  • relaxáció és óra végi elcsendesedés.

A gyakorlás során a Hatha jóga azon ászanáival és légzőgyakorlataival dolgozunk, amelyek mindenben a női létet támogatják: segítik, javítják a női szervek működését, kiegyensúlyozó hatással vannak a hormonháztartásra, felébresztik a női energiákat, segítik azok megélését. A gyakorlásnak fontos része a gátizmok tudatosságának és erejének a fejlesztése, ami nemcsak egészségügyi szempontból, hanem a párkapcsolat és az örömszerzés szempontjából is elengedhetetlen.

A tanfolyam résztvevői minden foglalkozás után e-mailben összefoglalót kapnak a foglalkozásról, valamint apró házi feladatot az otthoni gyakorláshoz.

Tanfolyam időpont:

Induló tanfolyamainkat az indulás előtt 2-3 héttel hirdetjük meg. Az időpontokat megtalálhatod a főoldalon a közelgő események között.
Vagy kövess minket a Facebookon, ahol mindig a legfrissebb infókat találod rólunk.
Szívesen fogadjuk érdeklődésedet elérhetőségeink egyikén is.

A tanfolyam díja:

20.000 Ft, az első foglalkozás alkalmával
A tanfolyamot minimum 4 fő jelentkezése esetén indítjuk el.