„Fókuszban a CSAKRÁK” – 10 alkalmas női jóga tanfolyam

„Fókuszban a CSAKRÁK” – 10 alkalmas női jóga tanfolyam

 

A következő női jóga tanfolyamunkon bejárjuk testünk „színes energiáinak világát”. Barangolásunk során 7 fő energiaközpontunkkal, azaz a csakrákkal ismerkedünk meg. Óráról órára haladva, sorban áttekintjük, hol helyezkednek el, hogyan működnek, milyen színűek, melyikhez milyen szimbólum tartozik. Megtanuljuk, mi módon tudjuk csakráinkat energizálni, tisztítani.
Megbeszéljük, mi történik, ha egy csakra működésében zavar keletkezik, azaz abban az energiaáramlás lassabbá vagy netán intenzívebbé válik, mint amilyen a harmonikus működéshez szükséges lenne. Vajon milyen betegségek alakulhatnak ki, ha egy-egy csakra nem megfelelően működik.
A női egész-ség szempontjából is körbejárjuk ezt a témát: megvizsgáljuk, miért fontos egy nőnek, hogy csakrái egészségesen, harmonikusan működjenek.

A jógagyakorlást az óra elején átbeszélt témához hangoljuk, minden alkalommal egy csakrával ismerkedünk, azt tisztítjuk, energizáljuk. Az energia-harmonizálást az ászana gyakorláson kívül mantrákkal, mudrákkal (kéztartásokkal), és légző gyakorlatokkal is támogatjuk. A tanfolyam során mindvégig a Női jóga módszereivel dolgozunk, teljes mértékben a női EGÉSZ-ség jegyében jógázunk.

Az órák felépítése: Óra eleji beszélgetés – beszélgetés a csakrákról, rövid elcsendesedés, ráhangolódás; bemelegítés; gátizmok bemelegítése, erősítése; ászana gyakorlás – az óra elején átbeszélt témával összehangoltan; légzőgyakorlat; relaxáció és óra végi elcsendesedés.

A tanfolyam résztvevői minden foglalkozás után e-mailben összefoglalót kapnak, valamint apró házi feladatot az otthoni gyakorláshoz.

Tanfolyam időpont:

Induló tanfolyamainkat az indulás előtt 2-3 héttel hirdetjük meg. Az időpontokat megtalálhatod a főoldalon a közelgő események között.
Vagy kövess minket a Facebookon, ahol mindig a legfrissebb infókat találod rólunk.
Szívesen fogadjuk érdeklődésedet elérhetőségeink egyikén is.

Jelentkezés:

Interneten itt jelentkezhetsz.

A tanfolyam díja:

egyben fizetve 15.000 Ft, melyet két részletben kérünk fizetni: 5.000 Ft-ot a jelentkezéskor, 10.000 Ft-ot pedig az első foglalkozás alkalmával.
Amennyiben alkalmanként szeretnél fizetni, erre is van lehetőség, ekkor a normál jógaóra árát kell megfizetned, azaz alkalmanként 1.800 Ft-ot. Előzetes jelentkezés ebben az esetben is szükséges.

 

A tanfolyamot minimum 4 fő jelentkezése esetén indítjuk el.