Jóga elvonulás

Tavaszi jógatábor – 2020. április 15-19.

2020. február 15-g kedvezményes befizetési lehetőséggel.

Ha szeretnél egy kis időre kiszabadulni a hétköznapok forgatagából, ha csendre, nyugalomra, kristálytiszta levegőre, családias hangulatra vágysz, ha jógagyakorlásodat szeretnéd elmélyíteni, gyere, jógázz velünk a Bükk csodálatos fái közt.

Napi programunk nagyjából így alakul majd:

  • Reggel 1 óra pránajáma és meditációs gyakorlatok
  • Délelőtt 2 óra ászana gyakorlás és relaxáció
  • Délután 2 óra ászana gyakorlás, relaxáció és meditációs gyakorlatok
  • Este beszélgetés a jóga tanításairól, Hangfürdő tibeti hangtálakkal, Gong meditáció

A jógaórák között bőven lesz időd pihenni, kikapcsolódni, sétálni… A jógás foglalkozásokon kívül meglepetés programokkal is készülünk, melyek véglegesítése még folyamatban van.

Helyszín:

Pénzpatak, Répáshuta

Pénzpatak a Bükk-hegység szívében, Bükkszentkereszt és Répáshuta között található. Távolsága autóval Lillafüredtől 12 perc, Egertől 30 perc.

Időpont:

2020. április 15-19.

A tábor díja:

2020. február 15-ig fizetve:                       60.000 Ft

2020. február 15. után fizetve:                 66.000 Ft

A tábor díja tartalmazza a szállást, a napi 3-szori vegetáriánus étkezést, a jóga és a „meglepetés” programok költségét. A tábor díja nem foglalja magába az utazás költségét.

A tábor kis létszámúra tervezzük annak érdekében, hogy mindenkire a lehető legtöbb figyelmet tudjunk fordítani. Maximális létszám: 16 fő, amit a jelentkezések sorrendjében töltünk fel. Ha elhatároztad, hogy szeretnél jönni, mielőbb jelentkezz.

JELENTKEZÉS:

Interneten itt jelentkezhetsz.

Jelentkezésed a részvételi díj befizetésével válik véglegessé. A befizetett díjat csak a program elmaradása esetén tudjuk visszatéríteni, egyéb esetekben sajnos erre nincs lehetőség.  Amennyiben küldesz magad helyett valakit, akkor természetesen áttesszük más nevére a jelentkezést.

Sok szeretettel várunk minden kezdő és tapasztalattal rendelkező jógázni és feltöltődni vágyót!