Jóga elvonulás

Jógatábor a Bükkben – 2021. július 14-18.

Ha szeretnél egy kis időre kiszabadulni a hétköznapok forgatagából, ha csendre, nyugalomra, kristálytiszta levegőre, családias hangulatra vágysz, ha jógagyakorlásodat szeretnéd elmélyíteni, gyere, jógázz velünk a Bükk csodálatos fái közt.

Napi programunk nagyjából így alakul majd:

  • Reggel 1 óra pránajáma és meditációs gyakorlatok
  • Délelőtt 2 óra ászana gyakorlás és relaxáció
  • Délután 2 óra ászana gyakorlás, relaxáció és meditációs gyakorlatok
  • Este beszélgetés a jóga tanításairól, Hangfürdő tibeti hangtálakkal, Gong meditáció

A jógaórák között bőven lesz időd pihenni, kikapcsolódni, sétálni… A jógás foglalkozásokon kívül meglepetés programokkal is készülünk, melyek véglegesítése még folyamatban van.

Helyszín:

Szentlélek, Bükk (Miskolc)

Időpont:

2021. július 14-18.

A tábor díja:            80.000 Ft

2021. június 6-ig fizetve:                      72.000 Ft

A tábor díja tartalmazza a szállást, a napi 3-szori vegetáriánus étkezést (első nap ebédtől az utolsó nap reggeliig), a jóga programok költségét. A tábor díja nem foglalja magába az utazás költségét.

A tábor kis létszámúra tervezzük annak érdekében, hogy mindenkire a lehető legtöbb figyelmet tudjunk fordítani. Maximális létszám: 16 fő, amit a jelentkezések sorrendjében töltünk fel. Ha elhatároztad, hogy szeretnél jönni, mielőbb jelentkezz.

JELENTKEZÉS:

Interneten itt jelentkezhetsz.

Jelentkezésed a részvételi díj befizetésével válik véglegessé. A befizetett díjat csak a program elmaradása esetén tudjuk visszatéríteni, egyéb esetekben sajnos erre nincs lehetőség.  Amennyiben küldesz magad helyett valakit, akkor természetesen áttesszük más nevére a jelentkezést.

Jelentkezési határidő:      2021. június 13.

Sok szeretettel várunk minden kezdő és tapasztalattal rendelkező jógázni és feltöltődni vágyót!