Vasárnapi Jóga gyakorlás Hangfürdővel

Vasárnapi Jóga gyakorlás Hangfürdővel

 

A mai rohanó világban előfordulhat, hogy elfoglaltságaid miatt a hétköznapokon nem tudsz időt szánni a jógagyakorlásra. Ezért előre meghirdetett időpontban, általában havi egy alkalommal, kellő számú jelentkező esetén lehetőséget biztosítunk vasárnapi gyakorlásra.

Vasárnapi óráink 180 percesek (9.00-12.00). Ezeken az órákon elegendő idő jut a test teljes átmozgatására, az ászanákban, légző gyakorlatokban való elmélyülésre, valamint a pihentető relaxációra.

Az első 2 órában átmozgatjuk a test minden izmát és ízületét. Alaposan bemelegítjük, erősítjük, majd lenyújtjuk az izmokat, hatékonyan oldjuk az izmokban felgyülemlett feszültségeket.

A relaxáció is rendkívül hangsúlyos ezen az órán. A gyakorlást egy 45-50 perces tibeti hangtálas HANGFÜRDŐVEL zárjuk. A hangtál rezgései létezésünk minden szintjén – fizikai, energetikai és mentális – harmóniát teremtenek. Erőteljes öngyógyító folyamatokat indítanak el, tisztítanak, energiával töltenek fel.

Erre az órára előzetes bejelentkezést kérünk. A gyakorló órát min. 4, max. 15 fővel tartjuk meg, a létszámot a jelentkezések sorrendjében töltjük fel.

időpont:

A program előtt 2-3 héttel hirdetjük meg. Az időpontokat megtalálhatod a főoldalon a közelgő események között.
Vagy kövess minket a Facebookon, ahol mindig a legfrissebb infókat találod rólunk.
Szívesen fogadjuk érdeklődésedet elérhetőségeink egyikén is.

Jelentkezés:

Jelentkezési határidő:      az órát megelőző szombat dél

Interneten itt jelentkezhetsz.

Az óra díja:

6.500 Ft,

Bérlettel is látogatható, ebben az estben 3,5 órának felel meg.