A női EGÉSZ-ség – 12 alkalmas Női jóga tanfolyam

A női EGÉSZ-ség – 12 alkalmas Női jóga tanfolyam

A tanfolyam során megbeszéljük, mi mindenre kell odafigyelnünk nekünk, nőknek, ha a női egészségünket sokáig szeretnénk megőrizni. Sok-sok témát érintünk majd, mely a női egészséggel kapcsolatba hozható:

A foglalkozások szerves része egy óra eleji, kb. 20 perces interaktív beszélgetés – a tanfolyam előre meghirdetett témájával kapcsolatban. Ezek során megismerkedhetünk a női szervek anatómiai felépítésével, azok működésével, a női hormon háztartással, a női betegségek kialakulásának fizikai, energetikai és pszichés okaival, foglalkozunk a szexualitással. Megismerkedhetünk a stressz hatásaival, a stressz kezeléssel, a stressz oldással – női szempontból. Támogatást kaphatunk párkapcsolati kérdésekben, az anyaságra való felkészülésben, az anyaság megélésével kapcsolatban….és még számos női témában. Átadhatjuk egymásnak tapasztalatainkat.

A gyakorlás során a Hatha jóga azon ászanáival és légzőgyakorlataival dolgozunk, amelyek mindenben a női létet támogatják: segítik, javítják a női szervek működését, kiegyensúlyozó hatással vannak a hormonháztartásra, felébresztik a női energiákat, segítik azok megélését. A gyakorlásnak fontos része a gátizmok tudatosságának és erejének a fejlesztése, ami nemcsak egészségügyi szempontból, hanem a párkapcsolat és az örömszerzés szempontjából is elmaradhatatlan.

A tanfolyam résztvevői minden foglalkozás után e-mailben összefoglalót kapnak, valamint apró házi feladatot az otthoni gyakorláshoz.

A női jógáról bővebben itt találsz információt: Óratípusaink / Női jóga

TANFOLYAM IDŐPONT:

Induló tanfolyamainkat az indulás előtt 2-3 héttel hirdetjük meg. Az időpontokat megtalálhatod a főoldalon a közelgő események között.
Vagy kövess minket a Facebookon, ahol mindig a legfrissebb infókat találod rólunk.
Szívesen fogadjuk érdeklődésedet elérhetőségeink egyikén is.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

A tanfolyam kezdete előtt két nappal.

Interneten itt jelentkezhetsz.

A tanfolyamot minimum 4 fő jelentkezése esetén indítjuk el.

 

A TANFOLYAMOT VEZETI:

Szászi Ágnes