Jóga elvonulás

Jógatábor a Bükkben – 2024. július 31- augusztus 4.

Ha szeretnél egy kis időre kiszabadulni a hétköznapok forgatagából, ha csendre, nyugalomra, kristálytiszta levegőre, családias hangulatra vágysz, ha jógagyakorlásodat szeretnéd elmélyíteni, gyere, jógázz velünk a Bükk csodálatos fái közt.

Napi programunk nagyjából így alakul majd:

  • Reggel 1 óra pránajáma és meditációs gyakorlatok
  • Délelőtt 2 óra ászana gyakorlás és relaxáció
  • Délután 2 óra ászana gyakorlás, relaxáció és meditációs gyakorlatok
  • Este beszélgetés a gyakorlás tapasztalatairól, a jóga tanításairól, felmerülő kérdések megválaszolása

A jógaórák között bőven lesz időd pihenni, kikapcsolódni, sétálni a Bükk csodás fái közt.

A jóga gyakorláson kívül, esténként tibeti hangtálas hangfürdő, és gong meditáció is segíti a teljes tisztulást, feltöltődést.

A jógaórákat ketten tartjuk, így, ha úgy látjuk, akár ketté is tudjuk bontani a csapatot annak érdekében, hogy mindenki a neki megfelelő kihívásokkal találkozhasson. A kezdő csapattal Ági, a haladó csoporttal Laci jógázik majd, de természetesen lesznek közös gyakorlások is. Így akkor is jól fogod érezni magad, ha kellemes, óvatos átmozgatásra vágysz, és akkor sem fogsz unatkozni, ha kívül szeretnél kerülni a komfort zónádon, és arra vágysz, hogy erősen kitold a határaidat. Ha kezdő és ha gyakorlott jógás vagy, egyaránt megtalálod amire éppen szükséged van.

Helyszín:

Szentlélek, Bükk (Miskolc)

A tábor díja:                                    136.000 Ft

Április 30-ig egyösszegben fizetve:                        130.000 Ft

 

Egyágyas szoba felár:          8.000 Ft/fő/éj

Fizethetsz két részletben is: a jelentkezéskor 82.000 Ft, a fennmaradó 54.000 Ft-ot akár a helyszínen is fizetheted.

A tábor díja tartalmazza a szállást, a napi 3-szori vegetáriánus étkezést (első nap ebédtől az utolsó nap reggeliig), a jóga programok költségét. Jóga eszközöket mindenkinek biztosítunk, akinek nincs sajátja. A tábor díja nem foglalja magába az utazás költségét.

A tábort minimum 10 fő esetén tartjuk meg. Maximális létszám: 25 fő, amit a jelentkezések sorrendjében töltünk fel. Ha elhatároztad, hogy szeretnél jönni, mielőbb jelentkezz.

JELENTKEZÉS:

Interneten itt jelentkezhetsz.

Jelentkezésed minimum 82.000 Ft befizetésével válik véglegessé. A befizetett díjat csak a program elmaradása esetén tudjuk visszatéríteni, egyéb esetekben sajnos erre nincs lehetőség.  Amennyiben küldesz magad helyett valakit, akkor természetesen áttesszük más nevére a jelentkezést.

Sok szeretettel várunk minden kezdő és tapasztalattal rendelkező jógázni és feltöltődni vágyót!