Hangfürdő tibeti hangtálakkal

Hangfürdő tibeti hangtálakkal

A hangtál rezgései létezésünk minden szintjén harmóniát teremtenek. Erőteljes öngyógyító folyamatokat indítanak el, tisztítanak, energiával töltenek fel.

A fizikai test számára érzékelhető hatások a hangtál hangja és rezgése. A hangok pozitív hatást gyakorolnak a testre és nyugtatják az elmét. A rezgés a testünkben található éltető és közvetítő közegen, a vízen keresztül hat. A rezgések képesek áthatolni a bőrön, csontokon, belső szerveken, eljutva minden egyes sejtig. Ezért a testünkben található feszültségeket, diszharmóniát hatékonyan képes helyreállítani.

A következő szinten, a fizikai test energetikai rendszerét segíti. Szervezetünk megfelelő rezgésszámú éltető energiával történő ellátásáról elsősorban csakráink (energiaközpontok) gondoskodnak. A központokból a szervezethez a prána (éltető energia) a nádikon (energiacsatornákon) keresztül jut el. A kezelés ezt az egész energiarendszert tisztítja, harmonizálja, ezáltal beindítja az öngyógyító folyamatokat.

A hangrezgés a harmadik szinten tiszta önvalónkat szólítja meg. A fizikai test tisztulásán és az energetikai rendszerünk blokkjainak oldásán keresztül a hangtálak a spirituális síkot, valóságot is érintik. A belső béke és harmónia állapotában felismeréseket élhetünk át arról

„AKIK VALÓJÁBAN VAGYUNK”!

 

A Hangfürdőn kismamák és gyermekek (12 éves kortól) is részt vehetnek.

A hangfürdőre szeretettel vár mindenkit:
Szászi Ágnes

 

A programra előzetes bejelentkezés szükséges. Minimum létszám 6 fő, maximum létszám 20 fő. A létszámot a jelentkezések sorrendjében töltjük fel.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

A program kezdete előtt 2 nappal.

Időpont:

Havonta egy alkalommal, hétvégén. A pontos időpontokat a közelgő események között tesszük közzé, min. egy héttel a hangfürdő időpontja előtt.

részvételi díj:

3.200 Ft

Bejelentkezés:

+36 70 630 1313 – Szászi Ágnes
Emailen: jogafeszek13@gmail.com
Vagy interneten itt jelentkezhetsz.

A hangfürdők pontos időpontjait megtalálhatod a főoldalon a közelgő események között.
Vagy kövess minket a Facebookon, ahol mindig a legfrissebb infókat találod rólunk.
Szívesen fogadjuk érdeklődésedet elérhetőségeink egyikén is.