Egy délután a NŐI EGÉSZ-SÉG jegyében – workshop

Egy délután a NŐI EGÉSZ-ség jegyében – workshop

Az elméleti részben megbeszéljük, mi mindenre kell odafigyelnünk nekünk, nőknek, ha a női EGÉSZ-ségünket sokáig szeretnénk megőrizni. Sok témát érintünk majd, mely a női egészséggel kapcsolatba hozható. Röviden áttekintjük a női szervek anatómiai felépítését, azok működését, lesz szó a női hormon háztartásról, a stresszről, életmódról, táplálkozásról, megismerkedünk a női betegségek kialakulásának fizikai, energetikai és pszichés okaival, foglalkozunk a szexualitással.….és még számos női témát érintve adhatjuk át egymásnak tapasztalatainkat.

Megismerkedünk a gáti terület izomzatával, annak gyengeségeiből adódó lehetséges problémákkal, betegségekkel. Megtanuljuk, hogyan előzhetőek meg ezek a betegségek, illetve a gyakorlással hogyan enyhíthetőek a már kialakult problémák.

A gyakorlás során a Hatha jóga azon ászanáival és légzőgyakorlataival dolgozunk, amelyek mindenben a női létet támogatják: segítik, javítják a női szervek működését, kiegyensúlyozó hatással vannak a hormon háztartásra, felébresztik a női energiákat, segítik azok megélését. A gyakorlásrésze lesz a gátizomtorna, megtanuljuk, hogyan fejleszthető a gátizmok tudatossága és ereje, ami nemcsak egészségügyi szempontból, hanem a párkapcsolat és az örömszerzés szempontjából is nagyon fontos.

A WS időtartama 5 óra – 2 x 1,5 óra jóga gyakorlás, kb. másfél óra beszélgetés, apró szünetek.

időpont:

Induló WS-jainkat az indulás előtt 2-3 héttel hirdetjük meg. Az időpontokat megtalálhatod a főoldalon a közelgő események között.
Vagy kövess minket a Facebookon, ahol mindig a legfrissebb infókat találod rólunk.
Szívesen fogadjuk érdeklődésedet elérhetőségeink egyikén is.

Jelentkezés:

Interneten itt jelentkezhetsz.

A WS díja:

6.000 Ft

A WS-ot vezeti: Benczédi Ági

A program min. 4, max. 9 fővel kerül megtartásra.