ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Adatvédelmi tájékoztató

 

Elkötelezettek vagyunk partnereink személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartjuk az információs önrendelkezési jog tiszteletben tartását. A személyes adatokat bizalmasan kezeljük, valamint megteszünk minden szükséges intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

A jelen Adatvédelmi tájékoztató célja, hogy a www.jogafeszek.hu honlapon keresztül a Jógafészek hírlevélre, workshopra/tanfolyamra/egyéb programokra feliratkozott ügyfelek, természetes személyek információs önrendelkezési jogát biztosítsa.

A mindenkori hatályos magyar jogszabályoknak és európai uniós elvárásoknak megfelelően, tisztességesen és jogszerűen kezeljük partnereink adatait. Adatkezelésünk mindig az érintett önkéntes hozzájárulásán alapul, az adatokat illetéktelen személyek részére nem továbbítjuk, és nem hozzuk nyilvánosságra.

Az alábbi célokból kezelünk személyes adatokat:

  • a hírlevélre feliratkozók számára hírlevél küldése elektronikus levélben
  • tájékoztatás kérés esetén kapcsolatfelvétel elektronikus levélben
  • tájékoztatás órarendváltozással, helyettesítéssel, nyitvatartási idő változásával kapcsolatban, elektronikus levélben vagy telefonon

Amennyiben az adatkezelő az adatkezelés fent meghatározott céljától eltérő cél érdekében kívánja felhasználni az általa kezelt személyes adatokat, erről az érintetteket előzetesen írásban tájékoztatja.

Az adatkezelő és adatfeldolgozó:

Neve:                         Szászi Ágnes ev.

Székhelye:                 2000 Szentendre, Patak utca 7.

Adószáma:                 67672633-1-33

Honlap:                       www.jogafeszek.hu

Telefon:                      +3670  633 1313

E-mail cím:                 jogafeszek13@gmail.com

Itt találod teljes Adatvédelmi Szabályzatunkat.