Szakrális női kör

Szakrális női kőr

Drága “ragyogó” Nő!

Örömmel írom le ezeket a hívó szavakat, hogy Te is ki tudj nyílni nőiségedben, segítségedre legyen női betegséged gyógyulásában, vagy befogadóvá válhass egy minőségi, boldog párkapcsolatra és az anyaságra. A csoport támogató hátterében csodálatosan és könnyedén találhatsz megoldásokat saját élet helyzeteidre.

Egy olyan női csoportba hívlak , melyben a nők emlékeznek a teljes-boldog női élet útra. Régi hagyományrendszereket, ősi tudásokat hozunk be a térbe, mely segíti a modern korban is meglátni azokat az értékeket, melyek feledésbe merültek az elmúlt idők során.
Tudtad, hogy a Méhed egy “szent” kapu, az élet kapuja? Méhed a teremtői erőd, női bölcsességed központja.
“Amikor tiszteljük és becsüljük méhünket, akkor az az erő, a kreativitás és a szépség csatornájává válik, és öröm lesz úrrá a földön. Ám amikor a hangja nem kerül meghallgatásra, megválaszolatlan és elutasított marad akkor méhünk betegségek forrásává lesz. A női méh kollektív állapota földünk állapotát tükrözi” Queen Afua

Hogyan lehet tudatossá válni a nőiség útján? Hogyan működik a Nő fizikai-lelki-energetikai-szakrális-spirituális szinteken? Hogyan emelhetem fel női önbecsülésemet? Milyen utat válasszak, hogy boldog-egészséges-teljes életet éljek? Mi a feladatom, küldetésem, mit tudok adni a világnak abból a gyönyörű, egyedi lelkemből, aki valójában vagyok?

Ezekre a kérdésekre a női körben belső utadon keresztül juthatsz el. A foglalkozások témakörei, a közös beszélgetések segítenek felébreszteni a benned rejlő tudás kincstárát. Ezt követően csak rajtad múlik, hogy hol, mikor, milyen módon használod bölcsen az “Élet nagy színpadán”.

A következő témákkal ismerkedünk:

  • 13 női archetípus, Méh meditációk
  • Női és férfi működés, lunáris-soláris energiák
  • Generációs minták oldása családállítással.
  • Szeretet-szerelem
  • Vérmisztériumok
  • Női szerveinkről, funkciójukról fizikai-energetikai-spirituális szinten.
  • A női betegségek lelki okai, természetes gyógymódokról
  • Női energiákat felszínre hozó tánc, jóga, gátizom torna.

 

A csoportfoglalkozások kéthetente, vasárnaponként lesznek megtartva 10 órától 13 óráig, 2017. október 15-től. A teljes tanfolyam 11×3 óra.

Érdeklődés és jelentkezés:

Szilassy Katica, katica@jogasziget.hu, Tel: 06-30-768-7997

Benczédi Ági, jogafeszek13@gmail.com, Tel: 06-70-630-1313

Vagy interneten itt.

Részvételi díj:

alkalmanként 5.000 Ft

minden alkalommal a köv. alkalom díját is fizetjük